Újabb sikerek a Szeged Box Club-nál!

 

Március 27-30 között került megrendezésre Tatán az Utánpótlás Magyar-kupa, melynek célja, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson a serdülő és junior (lány, fiú) versenyző korcsoportnak, valamint elősegítse a tehetségek kibontakozását, kiválasztását. Négy napon át a tatai olimpiai központot (az ismert edzőtábort) tartották megszállva a hazai ökölvívás színe-javát jelentő tinédzserek, közelebbről a serdülő- és a junior-korosztály kiválóságai. Szeged Box Club színeiben 12 versenyző indult az utánpótlás Magyar-kupáért rendezett kesztyűs pofozkodáson. A táblázatban szereplő fiatalok dobogós eredménnyel zárták a Magyar-kupát.

 

Aranyérmesek

Aranyérmesek

Béres Hanna

Fuksz Fanni

 

Ezüstérmes

Tiszai Levente

 

Bronzérmesek

Király Balázs

Makra Lara Ocskó Márk Gergő

Petrovics Krisztofer

5. helyen végeztek: Duró Zoltán, Hódi Dávid, Martonosi János (Jano), Megyeri Barbara, Orosz Milán.

A tatai szereplésünket megkoronázta, hogy Béres Hannát választotta meg a szakmai vezetés a legjobb teljesítményt nyújtó junior női versenyzőnek!

Versenyzőink nagyon sok munkát fektettek abba, hogy ilyen szép eredményt érhettek el. Gratulálunk nektek! Hajrá Sz.B.C.! Büszkék vagyunk rátok, mindent megtettetek a sikerért. Bízunk benne, hogy nagyon sok szép eredményt fogunk még együtt elérni!

Külön köszönet jár Merész Ferencnek, aki a gyerekek lelkiismeretes felkészülésében működött közre. Továbbá köszönet Király László Imrének és Farkas Ferencnek, hogy hozzájárultak a gyerekek utaztatásához. Sokat jelentett a gyerekeknek a szurkolóink bátorítása is.

 

 

A Szeged Box Club 19 öklözője húzott kesztyűt az április 7-én Hódmezővásárhelyen megrendezett I. Nemzetközi Tesco Kupán, ahol több mint 100 bokszoló mért be a különböző korcsoportokban. 12 versenyzőnknek volt ellenfele. Első helyen végeztek: Tóth Adrián, Petrovics Krisztofer, Király Balázs, Martonosi János (Jano), Ocskó Márk Gergő, és Gál Konrád. Második helyezést értek el: Hódi Dávid, Orosz Milán és Oláh Béla. Győzelemmel felérő bemutató mérkőzést játszottak: Szabó Viktória és Kovács Bálint. Azonban sajnos 7 versenyzőnknek nem sikerült ellenfelet találni: Deák Fanni, Pintér Tamás, Megyeri Kolozs, Duró Zoltán, Makra Lara, Megyeri Barbara és Megyeri Soma. Tiszai Levente, sérülés miatt sajnos nem tudta vállalni a mérkőzést.

Nagyon jó verseny van mögöttünk, szép teljesítmények. Szép volt lányok és fiúk. Gratulálunk a csapatnak. Szép számmal eljöttek Szegedről is szurkolni. Kis Máté Profi Magyar Bajnokunk is a ring mellett segített és buzdította a fiatalokat. Külön köszönet Merész Ferenc edzőnek az eredményes munkájáért!

HAJRÁ SZ.B.C.!!!

 

 

 „Kezünkben a jövőnk!”