Február 28-án került sor első alkalommal, hogy a Mohácsi Torna Egylet ökölvívó szakosztálya megrendezte a nemzetközi Busó Kupa nemzetközi ökölvívó gálát.

A Városi  Sportcsarnok adott otthont a délután 3 órakor megrendezésre került rangos sporteseménynek, melyen 16 csapat közel 90 indulója léphetett szorítóba.

A Szeged Box Club képviseletében a női mezőnyben Ocskó Anna (57),  Oláh Lili (60), fiúk között Balogh Milán (70), Vata Gábor (69) és Major Árpád (+91).

Edzők: Kakuszi Tibor és Gál László

Ocskó Anna (57) edzőmérkőzést folytatott Kiskunfélegyházi Mátrai Klaudia ellen. Anna higgadt bunyóját folytatva, és edzői utasításait betartva minden menetet irányítva könnyedén hozta a mérkőzést.

Oláh Lili (60) a nála tapasztaltabb, verekedős szekszárdi Aranyi Katalin ellen vívott csatát. Lili a harmadik menetben kicsit elfáradt és ellenfele felülkerekedett rajta, így sajnos vereséget szenvedett.

Harmadikként a szegediek közül Balogh Milán (70) boxolt. A horvát Mateo Brekalo  több mérkőzéssel és nagyobb rutinnal bírt így edzői kénytelenek voltak az első menetben bedobni a törölközőt. Milán nemrég ismerkedett meg az ökölvívással, lesz még alkalma bizonyítani.

A szegediek utolsó versenyzője Vata Gábor (69) – Böhönyei Gyula (Kaposvár) ügyes, kiegyensúlyozott boxot mutatva, nagy csatát vívott. Az elején nehézkes kezdés után a második menetben Gabi beindult, egyenesei, csapottai rendre betaláltak, többször megfogta a kötélnél ellenfelét. A 4. menetben bedobták a törölközőt. Vata TKO-val hozta a mérkőzést!

Major Árpádnak (+91) sajnos nem volt ellenfele.

Edzések

Hétfőtől-péntekig:
8:00-9:00 mindenkinek
17:00-18:30 versenyzőknek
18:30-20:00 mindenkinek

Hétfő-szerda-péntek:
15:30-17:00 gyerekeknek

Vasárnap:
10:00-12:00 mindenkinek

Támogatóink:

nea-01

A Miniszterelnökség logója